16 Temmuz 2013 Salı

Motorlu Vale Hizmeti

Motorlu ValeBugün ülkemizin bir çok önemli şehrinde siz değerli müşterilerimize motorlu vale hizmeti vermekteyiz
      Peki motorlu vale hizmeti nedir :
 Ehliyetinizi, Canınızı ve Aracınızı tehlikeye atmadan kendi aracınızla evinize güvenle ulaşmanın en iyi yolu Acil Vale.

Alkollü direksiyon başına geçerek hem hayatınızı hem de ehliyetinizi riske atmayın. Arayın Acil Vale‘yi şoförlerimiz gitmek istediğiniz yere sizi güvenli ve konforlu bir şekilde ulaştırsın. Çağdaş Modern Küfe Hizmetimizle 2. Gurur yılımızda Vale Hizmetinde en güvenilir vale firması olarak Vale Kiralama , Şoför Kiralama ve Transfer Hizmetlerinde öncü kuruluş Acil Vale

        Artık ülkemizin hemen  her bölgesinde trafik kontrolü olduğunu göz ardı etmeyin.

   Benzer firmalardan farklı olarak biz 2 kişilik motorize ekiplerle hizmet vermekteyiz, böylece müşterilerimize daha hızlı hizmet verirken onları araçlarına konan motorun benzin kokusundanda korumuş oluyoruz, aynı fiyata daha yüksek bir kalite sunuyoruz, şık görünümlü ve deneyimli şoförlerimiz ihtiyaç duyulan her an haftanın 7gün 24saat vale ve şoför kiralama hizmeti verir.

www.acilvale.com/motorlu-vale

Acil Vale Şoförlerimiz 2 kişi motosikletlerine atlayıp olduğunuz yere gelir. Bir motorsiklet kullanıcısı aracınızı kullanıcak olan Şık ve Deneyimli Vale arkadaşımızı aracınızı teslim almak üzere bırakır, siz aracınızda güvenli ve rahat bir yolculuk geçirirken diğer motorsiklet sürücüsü aracınızı takip eder, Valemiz sürüşü tamamladığında, diğer motorcu arkadaşımız Valemizi teslim alır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder