30 Ocak 2014 Perşembe

AloVale - MotoVale Hizmeti

Sizlere Ülkemizin Bir Çok Şehrinde 7/24 Vale Hizmeti Sunamaktayız. Motorlu Vale Hizmetimiz Bir Çok Şehirde Siz Değerli Müşterilerimizin Emrindedir Alkollü ve Kendinizi Yorgun Hissetiğinizde Zamanlarda Anlık Hizmet Birimlerimizden Motorlu Vale Hizmetimiz Bir Telefonla Yanınızda.Alo Vale Hizmeti

Alo Vale Hizmeti

AloVale

AloVale

 Yeni trafik yasasına göre alkollü araç kullananlara  6 ay süreyle ehliyetlerine el konulduğu ve rehabiltasyon kurslarına devam etmek şartı ile minimum 600 TL. trafik cezasının düzenlenebildiği karayollarında, müşterisini uygun bir tarife ile taşıyacaktır.

 Özellikle istatistikler göstermektedir ki ölümle sonuçlanan trafik kazalarının %90’ı alkollü araç kullanmak sebebiyledir. Projemiz bu anlamda hayat riskini teminat altına alır.

 BUGÜN ALKOL ALMAYACAĞIM ÇÜNKÜ ARABAMLA ÇIKTIM DERDİNE SON

Acil Vale‘den şoför kiralama veya vale kiralama hizmeti almaya karar veren müşterimiz önce ✆  05076034855
bizi arar
Benzer firmalardan farklı olarak biz 2 kişilik motorize ekiplerle hizmet vermekteyiz, böylece müşterilerimize daha hızlı hizmet verirken onları araçlarına konan motorun benzin kokusundanda korumuş oluyoruz, aynı fiyata daha yüksek bir kalite sunuyoruz, şık görünümlü ve deneyimli şoförlerimiz ihtiyaç duyulan her an haftanın 7gün 24saat vale ve şoför kiralama hizmeti verir.
♕Özel Şoförünüz Gibi Part Time Hizmet
                                    ☆☆☆☆☆ Acil Vale ☆☆☆☆☆